Đăng ký Ðăng nhập








Scroll Left
(130 x 300)
Xem tại Đây...







Scroll Right
(130 x 300)
Xem tại Đây...
Tìm kiếm tùy chỉnh
Web
 
 
 
Kết quả 1 đến 5 của 5
  1. #1
  2. Đến từ
    Bắc Ninh
  3. Bài viết
    686
  4. Thanks
    344
  5. Thanked 969 Times in 363 Posts
  6. Đề thi học sinh giỏi lớp 9

    ►Chia Sẽ: Add to Linkhay
    Đề thi học sinh giỏi lớp 9
    Đề 1:

    Question 1: Supply the correct forms of the verbs in brackets.

    1. People always (blame) their circumstances for what they are.
    2. Over the years, She (collect) thousands of stamps.
    3. "Where is Jane?" "Down stairs sir" ."She (greet) the guests."
    4. We don’t enjoy (use) as cheap labour.
    5. I can't help (feel) sorry for the hungry children. If only there (be) peace in the world.
    6. I am sure the letter won't arrive in time unless it (send) by air
    7. The vase (break) when it (move) to the other room.
    8. I was just about (leave) the office when the phone rang.

    Question 2: Use the correct form of the words in brackets to complete sentences

    1. That company has 2000 ............ (employ)
    2. I don’t know why they call him a ............. (lie)
    3. The old hotel we used to stay at has been .................... (modern)
    4. Conservationists believe that we should preserve the ......rainforests in the world. ( tropic)
    5. The little village is very quiet and .............at night. (peace)
    6. Women nowadays have more ..........to participate in social activities (free)
    7. The .........of the new guest caused trouble to my aunt. (arrive)
    8. She cut herself and it's ...........quite badly. (blood)
    9. His parents are very ............of him (pride)
    10. Every week, there are two ...........from Ha Noi to Nha Trang. (fly)

    Question 3: Choose the best answer (A, B, C or D ) for each space

    Jeans are very popular with young people all (1)...........the world. Some people say that jeans are the "uniform" of (2) ............ But they haven't always been popular. The story of jeans started (3) ...........two hundred years ago. People in Genoa, Italy made pants. The cloth (4) ...........in Genoa was called "jeanos". The pants were called "jeans". In 1850, a saleman (5) ..........California began selling pants made of canvas. His name was Levi Strauss. (6) ..............they were so strong, "Levi's pants" became (7) ........ with gold miners; farmers and cowboys. Six years (8)............; Levis began making his pants with blue cotton (9) ............called denim. Soon after, factory workers in the United States and Europe began (10) .........jeans. Young people usually didn’t wear them.
    1. A.in B. on C.over D.above
    2. A.youth B. young C. youger D.youngest
    3. A.lots B. much C. most D. almost
    4. A.make B. makes C. making D. made
    5. A.in B. on C. at D. with
    6. A.Although B. But C. Because D. So
    7. A.famous B. popular C. good D. wonderful
    8. A.late B. later C. latest D. last
    9. A.cloth B. clothing C. cloths D. clothes
    10. A.wear B. wearing C. wore D. worn

    Question 4: Choose the one sentence that has same meaning to the root one.

    1. Would you mind waiting outside the office?
    A. Did you wait outside the office?
    B. Did you see anyone waiting outside the office?
    C. Will you wait outside the office?
    D. Do you enjoy waiting outside the office?
    2. I used to go to the cinema on Saturdays .
    A. I usually went to the cinemal on Saturdays.
    B. I got used to going to the cinema on Saturdays.
    C. I didn’t go to the cinema on Saturdays
    D. I usually go to the cinema on Saturdays.
    3. You feel unhealthy because you don’t take any exercise.
    A. if you took more exercise, you would feel healthier.
    B. If you take more exercise, you will feel healthier.
    C. If you were healthier, you would take more exercise.
    D. If you don’t take any exercise, you will feel unhealthy.
    4. "Do you know Trang's address?" he asked me.
    A. He asked me for Trang's address.
    B. He asked me if someone knew Trang's address.
    C. He asked me if I know Trang's address.
    D. He asked me if I knew Trang's address.

    Question 5:
    a/ There is a mistake in the sentence. Find the mistakes and correct it.

    1. If he would speak more slowly, I could understand him.
    2. Hoang has felt much better when he took the pill.
    3. Your brother hardly goes to work by bus, doesn't he?
    4. After living in London for two months, my brother got used to drive on the left.
    5. I suggested that you writing to them to accept their offer.

    b/ Fill in the blanks with a suitable prepositions.

    1. Translate this article .. .. .. ..English for me, please.
    2. Donna is thinking of importing flowers ............Vietnam.
    3. They have only been there ............. a few minutes.
    4. The canoe overturned and evryone fell ............the deep water.
    5. I'll come ........to pick her ...........at 8 o'clock

    Question 6: Change the following sentences into reported speech.

    1. "Please call me at 6 o'clock tomorrow morning", said Mai
    2. "Are you interested in this Language Center?"Asked Lan
    3. "We will spend our holiday in Da Lat next month," said Mrs Chi
    4. "What does your son want to learn?" the man said to Mr Linh.
    5. "You must come today," Hoa said.

    Question7: Complete the second sentence with the same meaning.

    1. Vinh keep forgetting is homework => Vinh is .....................
    2. I would like you to help me put the chairs a way.=> Do you mind................
    3. Please don’t make any noise; I'm very tired. => I'd rather.........................
    4. This is the best computer I have ever used. => I have never......................
    5. He hasn’t chatted with his classmates through the internet for ages => It's ages.........
    6. We haven't seen her since we left university. => The last time............................
    7. Walking in the rain gives my brother pleasure. =>My brother enjoys......................
    8. Keeping the environment clean is very important. => It's...............
    9. Minh began to collect stamps in 2000 => Minh has.........................
    10. Let's meet inside the center, at the cafe' corner => How....................................

    Đáp án
    Question 1: Supply the correct forms of the verbs in brackets.
    1. are always blaming
    2. has collected
    3. is greeting
    4. being used
    5. feeling - were
    6. is sent
    7. broke - was being moved.
    8. to leave
    Question 2: Use the correct form of the words in brackets to complete sentences
    1. employees 6.freedom
    2. liar 7.arrival
    3. modernized 8. bleeding
    4. tropical 9. proud
    5. peaceful 10. flights
    Question 3: Choose the best answer (A, B, C or D ) for each space
    1. C 2. A 3. D 4.D 5.A 6. C 7. B 8. B 9. A 10. B
    Question 4: Choose the one sentence that has different meaning to the root one.
    1.C 2.A 3.A 4.D
    Question 5: a/ There is a mistake in the sentence. Find the mistakesand correct it.
    1. would speak  spoke 4. drive  driving
    2. when  since 5. writing  (should) write
    3. doesn't he  does he.
    b/ Fill in the blanks with a suitable prepositions.
    1. into 2. from 3. for 4.into 5.over - up
    Question 6: Change the following sentences into reported speech.
    1. Mai asked (requested) to call her at 6 o'clock the next morning.
    2. Lan asked me if I was interested in that Language Center.
    3. Mrs Chi said they would spend their holiday in Da Lat the next month.
    4. The man asked Mr Linh what his son wanted to learn
    5. Hoa said we(I) had to come today.
    Question7: Complete the second sentence with the same meaning.
    1. Vinh is always forgetting his homework.
    2. Do you mind helping me put the chairs away?
    3. I'd rather you didn’t make any noise because I am tired.
    4. I have never used such a good computer/ I have never used a better computer than this.
    5. It's ages since he last chatted with his classmates through the internet.
    6. The last time we saw her was when we left scool.
    7. My brother enjoys walking in the rain
    8. It's very important to keep the environment clean.
    9. Minh has collected stamps since 2000.
    10. How about meeting inside the center, at the cafe' corner.
    Gấu chưa có mà gió đã về.

    No one can stop me from loving you !

  7. Có 5 lời Cảm Ơn dành cho Santa trong bài viết này
    kecodon_kieuhanh (04-17-2013),Nữ Thần Công Lý (04-17-2013),Phương Hà (04-18-2013),ruahaohao (05-07-2013),Tankado (10-16-2013)

  8. #2
  9. Đến từ
  10. Bài viết
    43
  11. Thanks
    225
  12. Thanked 25 Times in 7 Posts
  13. Lớp 7 mà cũng khoai ghê.

  14. #3
  15. Đến từ
    Hà Tĩnh
  16. Bài viết
    474
  17. Thanks
    342
  18. Thanked 454 Times in 259 Posts
  19. Có key không anh, post lên đi



  20. #4
  21. Đến từ
    Bắc Ninh
  22. Bài viết
    478
  23. Thanks
    45
  24. Thanked 113 Times in 89 Posts
  25. Trích dẫn Gửi bởi Only V.I.P Xem bài viết
    Có key không anh, post lên đi
    có đáp án rồi mà bạn

  26. #5
  27. Đến từ
    Hà Tĩnh
  28. Bài viết
    474
  29. Thanks
    342
  30. Thanked 454 Times in 259 Posts
  31. À thấy rồi, nãy không để ý



Thông tin về chủ đề này

Users Browsing this Thread

Có 1 người đang xem chủ đề. (0 thành viên và 1 khách)

Các Chủ đề tương tự

  1. Giáng Sinh của Ông Già Nô-en
    Bởi Bá Tước Gà trong diễn đàn Tiếng Anh trẻ em
    Trả lời: 3
    Bài viết cuối: 03-27-2013, 11:56 AM
  2. Đề thi giữa học kỳ II lớp 7
    Bởi Santa trong diễn đàn Tiếng Anh Lớp 7
    Trả lời: 1
    Bài viết cuối: 03-26-2013, 07:43 PM
  3. nữ sinh đàn, hát tiếng anh
    Bởi Santa trong diễn đàn Music Box
    Trả lời: 3
    Bài viết cuối: 03-19-2013, 10:16 PM
  4. ôn thi lớp 10 phần V(Câu trực tiếp- gián tiếp)
    Bởi Santa trong diễn đàn Tiếng Anh Lớp 9
    Trả lời: 1
    Bài viết cuối: 03-17-2013, 08:24 PM
  5. Ôn thi học sinh giỏi lớp 8
    Bởi Santa trong diễn đàn Tiếng Anh Lớp 8
    Trả lời: 0
    Bài viết cuối: 03-17-2013, 04:02 PM

Tag của Chủ đề này

Đánh dấu

Quyền viết bài

  • Bạn Không thể gửi Chủ đề mới
  • Bạn Không thể Gửi trả lời
  • Bạn Không thể Gửi file đính kèm
  • Bạn Không thể Sửa bài viết của mình
  •  
Múi giờ GMT +7. Bây giờ là 12:13 PM.
Diễn đàn sử dụng vBulletin® Phiên bản 4.2.0.
Bản quyền của 2014 vBulletin Solutions, Inc. Tất cả quyền được bảo lưu.
Ban quản trị không chịu trách nhiệm về nội dung do thành viên đăng.
Forum Bottom (500 x 70)
Xem Chi Tiết Tại Đây...